In 3 stappen naar een goed testament

Liever een fysieke lezing bijwonen?

Erfrechtplan geeft ook fysieke lezingen. Deze fysieke lezingen kunt u volgen op verschillende locaties door heel Nederland. Inschrijven is wel nodig!

Heeft u nog vragen over één van onze lezingen? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot erfrecht en een (levens)testament? Neem dan contact op met één van onze erfrecht specialisten.
Zij helpen u graag verder!

Erfrechtplan helpt u eenvoudig en deskundig met uw testament

Erfrechtplan gelooft in het belang van een goed testament. Een goed testament voorkomt een hoop leed voor nabestaanden. En zorgt ervoor dat uw geliefden zich kunnen richten op het verwerken van hun verdriet en het ophalen van mooie herinneringen. We zien dat steeds meer mensen het belang van een goed testament ontdekken. De drempels om een testament op te stellen zijn voor veel mensen helaas te hoog. Wij brengen hier verandering in.

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hier in te helpen geven wij gratis voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie. Onze Erfrechtspecialisten zoomen vervolgens graag met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding.

De #1
Van
Nederland
In (levens) testamenten
8,7Waardering voor
onze diensten
83.050Gingen u al voor!
Landelijk NetwerkSpecialisten en notarissen