(Levens)testament en voorlichting

In een (levens)testament legt u uw persoonlijke wensen vast. De keuzes die u maakt voor uw (levens)testament, zijn enorm belangrijke keuzes. Reden genoeg om je goed te laten voorlichten. Erfrechtplan doet dit middels online lezingen én op locatie.

 

Gratis voorlichting middels lezingen op locatie

Wilt u zich laten voorlichten over uw (levens)testament? Erfrechtplan geeft geheel gratis een passende voorlichting over het onderwerp (levens)testament en de zaken die hier allemaal bij komen kijken. Dit doen we op een heldere en eenvoudige manier zodat iedereen het begrijpt.

 

Hoe schrijf ik me in voor een lezing op locatie?

In de onderstaande tabel worden verschillende locaties weergeven, voor verschillende data, waar de komende periode de lezingen op locatie worden georganiseerd. Heeft u interesse in een lezing op locatie? Dan kunt u op de voor u dichtstbijzijnde locatie klikken en een inschrijfformulier invullen om u in te schrijven. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven? Bel 085 – 8000 100.

Dé #1 van Nederland
in (levens)testamenten
83.050
Bezoekers gingen u voor
8,7
Waardering voor onze diensten

Klantervaringen

Liever een Online Lezing?

Erfrechtplan geeft ook online lezingen. De online lezingen kunt u vanaf uw laptop, desktop, tablet of smartphone volgen. Inschrijven is wel nodig!

Heeft u nog vragen over één van onze lezingen? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot erfrecht en een levenstestament? Neem dan contact op met één van onze erfrecht specialisten. Zij helpen u graag verder!